Leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn tips! Het valt helemaal niet mee om een gezin te runnen. Ik gebruik niet voor niks het woord runnen, want je rent je tegenwoordig rot om een gezin draaiende te houden. Veel ouders lopen hier tegenaan en toch is er zo’n drempel om hulp te vragen. Ik hoop met mijn tips en blogs je op weg te helpen.

Download 100 aandachtspunten

voor meer verbinding in het gezin

Op vaste dagen mail ik je en hoop ik dat je uitkijkt naar mijn tips en andere berichten.


Ik ben Frieda Eichhorn en ben vanuit een passie begonnen met Gezinscoach. Met een frisse blik, humor en oplossingsgerichte adviezen help ik gezinnen weer grip op hun gezinsleven te krijgen. Dit doe ik door patronen te doorbreken en de onderlinge communicatie te verbeteren. In verbinding blijven is het allerbelangrijkste binnen het gezin. Naast gezinscoach ben ik ook communicatiedeskundige, altijd aan het hardlopen en trainen voor marathons, heb ik drie kinderen, waarvan de oudste zoon met Downsyndroom en ASS. Bovenal geniet ik van het gezinsleven!