Hét vakantie e-book!

  • 25 pagina's boordevol praktische tips!
  • Hoe beleef je een relaxte en plezierige vakantie met kinderen en pubers?
  • Leer voorbereiden, inpakken, verwachtingen uitspreken en bijstellen.
  • Voorkom keuzestress en weet hoe je je vakantiebestemming kunt kiezen.
  • Kleine tips die jouw reis positief kunnen veranderen.
  • Hoe voorkom je relatieproblemen tijdens en na de vakantie?
  • Met praktijkvoorbeelden.


Claim jouw vakantietopper nu voor maar € 6,99!

Alle downloads voor jou!

Prestatiedruk bij kinderen basisschoolleeftijd

Wat staat er in? 


Prestatiedruk bij pubers en jongeren

Wat staat er in?

100 tips voor meer verbinding in het gezin

Wat staat er in?


Inspiratieboek voor ouders

LEES MEER


tips voor een vakantie zonder stress

Het vakantie e-book

LEES MEER


Nieuwsbrief Gezinscoach

INSCHRIJVEN

Prestatiedruk bij kinderen, pubers en jongeren.

Prestatiedruk geeft stress bij je puber of kind van basisschoolleeftijd. Soms lopen de frustraties thuis hoog op en weet je niet meer wat je met je zoon of dochter aan moet. Als ze stress hebben, is het huis te klein. Je hebt letterlijk een tijdbommetje in huis lopen, dat elk moment zomaar kan ontploffen.

Van teveel prestatiedruk raakt je kind uit balans. Tranen, woede, hoge verwachtingen en niks lijkt te lukken. Wat kun je doen om de druk te verminderen? Lees de white paper over de prestatiedruk.

Tips voor meer verbinding

in het gezin

Het valt helemaal niet mee om een gezin te runnen. Ik gebruik niet voor niks het woord runnen, want je rent je tegenwoordig rot om een gezin draaiende te houden. Veel ouders lopen hier tegenaan. Daarom heb ik 100 aandachtspunten voor je op een rijtje gezet. En jij kan deze nu gratis downloaden!

Kindvriendelijk e-book

Als een ouder, verzorger, of iemand anders die verantwoordelijk is voor kinderen tussen 5 en 12 jaar, ben je waarschijnlijk bekend met dit gevoel: je wilt ervoor zorgen dat deze kinderen gelukkig, gezond en veilig opgroeien. Je zet je hier actief voor in, maar soms kan het fijn zijn om wat ondersteuning te krijgen. Het geeft je de geruststelling dat je op de juiste weg bent en het biedt nieuwe inzichten en inspiratie. Daarom is er nu hét inspiratieboek voor kinderen. Dit is een complete gids die ouders en verzorgers alle tools biedt om kinderen in hun omgeving op alle gebieden te laten groeien en bloeien.

Nieuwsbrief

Om je maandelijks op de hoogte te houden van nieuwe tips en updates, is er ook de nieuwsbrief! Hierdoor kan je je blijven ontwikkelingen en zo ontvang je nieuwe en relevante informatie die gericht is op jouw gezinssamenstelling. Schrijf je nu in! 

Kennismaken? Boek een gratis online gesprek (45 minuten).