Een telefoontje kan het verschil maken

Hoe werkt gezinscoach?

Gezinscoach geeft particuliere online coaching. De eerste stap is kennismaken om te kijken wat je wilt veranderen aan je gezinssituatie. Het belangrijkste is of er een 'klik' is met de coach. De kennismaking is online. Maak een afspraak voor een online gesprek. Dit kan met één of met beide ouders. De kennismaking duurt ongeveer 30 minuten. Stel al je vragen en de coach geeft uitleg over de verschillende manieren van coaching. Dit kan namelijk met beide ouders, met één ouder of een keer met het gehele gezin indien dat wenselijk is. Gezinscoach staat voor laagdrempelige coaching met snel resultaat, waarin ouders ontzien worden van lange invullijsten, reistijd, grote overleggen en meer.  

We gaan gelijk aan de slag en na de eerste sessie is duidelijk wat je wilt bereiken. Binnen een paar sessies kun je langdurige verandering binnen het gezin verwachten. Daarna houden we laagdrempelig contact voor toekomstige vragen.

De coaching is grotendeels online, maar iedereen is welkom in de praktijk in Maasdijk. Dit alles wordt in gezamenlijk overleg afgestemd. 

De voordelen van online coaching volgens andere ouders:

"We kunnen thuis blijven en het makkelijker samen inplannen in de agenda's."


"We hebben geen oppas nodig.""De adviezen zijn praktisch en direct toepasbaar in de gezinssituatie."


"Wij zijn gescheiden en kunnen vanuit onze eigen woning coaching volgen."


"Via het digitale systeem kan ik altijd tussendoor vragen stellen."


"Ondanks het scherm voel ik toch persoonlijk contact, het scheelt ons veel reistijd."

'Wij blijven in onze eigen situatie en de kinderen worden zoveel mogelijk ontzien van coaching."


"We hoeven ons huis niet op te ruimen;-)."Kennismaken? Boek een gratis online gesprek (30 minuten).

Coachingsvormen


Gezinscoach werkt met losse coachingsessies of een pakket. Met een intake en een pakket van 5 coachingsessies is het gezin veelal een eind op weg naar een stabieler en gelukkiger gezinsleven. De coaching kan snel starten. Hoe lang het coachingstraject uiteindelijk duurt, hangt volledig af van het verloop, de behoefte, de vorderingen en alles wat er onverwachts kan gebeuren. Elk gezin en elke vraag is anders en vraagt om een unieke aanpak.Heb je een vraag? Laat het weten!