Een verhaal over mijn zoon, water en zijn bril.
Ouders
Gezinscoach
Ouders
03/31/2024
0 min
0

Een verhaal over mijn zoon, water en zijn bril.

03/31/2024
0 min
0

In december stond ik op een bijzondere plek in Amsterdam. Toomler, hét podium voor comedians. Ik vertelde daar mijn verhaal voor Echt Gebeurd. Niet grappig bedoeld, maar echt. Echte mensen met echte verhalen. Daar staat Echt Gebeurd voor. Net als de gezinnen die elke dag bij mij hun verhaal vertellen.  

Waarom ik ja heb gezegd? Nou dat heb ik mijzelf vooraf wel 100 keer afgevraagd. Juist vanwege de echtheid. Gezinnen die bij mij aankloppen, hebben ook echte problemen en vertellen eerlijk hun verhaal. Ook zij gaan met de billen bloot. Zo voelde ik mij ook op dat podium. Zonder ervaring en aangemoedigd door de redactie en het publiek. Zij waren mijn coaches op dat moment.

Na lang wachten is vandaag mijn waargebeurde verhaal te beluisteren in de podcast via Spotify, Echt Gebeurd, aflevering 420. 

Reacties
Categorieën